Tekstvak: 	
	Nicolasen Installatiebedrijf

	Al meer dan 50 jaar ouderwets goede service

                             

     Dakbedekkingen en dakgoten

     Wij geven jarenlange garantie op nieuwe bedekking en goten

Tekstvak:

Ververt 11-66

6605 AD  Wijchen

Telefoon:     024 355 09 67

                      06 - 53862309

Fax:               024 - 356 75 57

Heeft u constant water op het dak staan? …..   Is de hemelwaterafvoer open?

 

Dan is wellicht het afschot van het dak niet in orde. Dat kan komen doordat, in de loop der jaren, uw dak iets is gaan zakken. Dat is op zich normaal, echter het is daarnaast zeer slecht voor uw dak. U kunt wachten op lekkages. Vraag ons en wij komen kijken.

Als u een lekkage van het dak eenmaal zover heeft laten komen, dan bent u eigenlijk te laat. Boven het aangetaste plafond zitten de balken en het rachelwerk. Dat hout kan reeds helemaal zijn aangetast.

 

U laat het toch niet zover komen? Als u ons direct belt indien u een lekkage constateert, dan kunnen wij de lekkage repareren. U kunt zeker zijn van een eerlijk advies: repareren of vernieuwen.

Soms is de kleur van een dak belangrijk. Het ene dak is mooier in zwart, het andere in grijs. Bij ons krijgt u de keuze, wij adviseren u graag.

Overweegt u een lichtkoepel te plaatsen, om meer licht in huis te hebben? Laat u adviseren. Wij plaatsen uw nieuwe lichtkoepel vakkundig. Het is van groot belang dat de lichtkoepel waterdicht is, terwijl er meestal moet worden aangesloten op uw bestaande dakbedekking. Wij weten dat dit niet eenvoudig is. Een verkeerde plaatsing kan zeer veel schade aanrichten en de waarde van uw woning verminderen.

             Ook zogenaamde tube-lights plaatsen wij voor u.

Tekstvak: